top of page
Professionella matt och möbeltvätt tjänster i Stockholm, Tyresö, Nacka, Haninge och Huddinge

Matt och möbeltvätt

Behåll dina mattor och möbler snygga och rena

Att hålla ditt hem rent och fräscht är viktigt för både komfort och hälsa. En av de mest effektiva sätten att göra detta på är genom att regelbundet tvätta dina mattor och möbler. Mattor och möbler utsätts dagligen för damm, smuts, fläckar och allergener som kan påverka luftkvaliteten i ditt hem.

Här är några viktiga skäl till varför du bör överväga att investera i professionell matt- och möbeltvätt:

 Förbättrad inomhusluftkvalitet : Mattor och möbler fungerar som filter och fångar upp partiklar och allergener från luften. Genom att regelbundet tvätta dem kan du minska mängden damm och allergener i ditt hem, vilket kan förbättra inomhusluftkvaliteten och göra det mer hälsosamt att andas.

Förlängd livslängd : Smuts och fläckar kan slita på dina mattor och möbler över tid. Genom att tvätta dem regelbundet kan du förlänga deras livslängd och bevara deras skönhet och funktionalitet.

Fräschare utseende : Efter en professionell tvätt får dina mattor och möbler en ny lyster. De ser renare och fräschare ut, vilket förbättrar utseendet på ditt hem.

 Fläckborttagning : Professionella tvättare har rätt utrustning och kunskap för att effektivt ta bort envisa fläckar och smuts som du kanske har svårt att hantera på egen hand.

Bekvämlighet: Anlita professionella matt- och möbeltvättare sparar dig tid och ansträngning. Du kan slappna av och låta experterna ta hand om uppgiften.

Slutligen, kom ihåg att regelbunden vård och underhåll av dina mattor och möbler inte bara förbättrar ditt hem, utan kan också spara dig pengar på lång sikt genom att förlänga deras livslängd. Överväg att boka en professionell matt- och möbeltvätt för att skapa en renare, fräschare och mer hälsosam miljö i ditt hem.

Vi använder Puzzi 10

PUZZI 10 arbetar med en kombination av högtrycksång och speciellt formulerade rengöringsmedel för att tränga djupt in i textilen. Detta möjliggör effektiv borttagning av smuts, fläckar och oönskad lukt.

En av de fördelar som utmärker PUZZI 10 är dess förmåga att inte bara rengöra utan även suga upp smuts och vätska samtidigt. Detta gör att ytan blir snabbt torr efter rengöring.

bottom of page