top of page

Från  röra till Julglädje

Skapa en fridfull julstämning genom att förbereda hemmet i förväg

organisera jul

En stressfri jul är något vi alla strävar efter, och en viktig del av det är att ha ordning och reda i våra julförberedelser. Genom att organisera och planera inför julen kan vi spara tid och undvika onödig stress.

En effektiv strategi för att uppnå detta är att skapa en lista över allt som behöver göras inför julen. Det kan inkludera att köpa julklappar, dekorera hemmet med julpynt, planera och förbereda maten samt städa upp inför gäster.

En bra start är att rensa ut det gamla och göra plats för det nya . Börja med att göra en lista över de områden i ditt hem som behöver uppmärksamhet. Det kan inkludera vardagsrummet, köket, matsalen och eventuellt sovrummen. Att ha en plan kommer att hjälpa dig att vara effektiv och undvika stress.

Det är viktigt att var sak har sin plats. Gå igenom dina förråd och skåp för att göra plats för julpynt och eventuella nya inköp. Skänk eller kasta saker du inte längre behöver. Organisera köket genom att rensa ut gamla livsmedel och se till att allt är lättillgängligt.

Nästa steg är att organisera inför jul. Skapa en lista med allt du behöver göra inför helgerna, inklusive städning, inköp av presenter, matlagning och eventuella arrangemang. Prioritera uppgifterna efter viktighet och sätt upp deadlines för varje moment.

Dags för julstädning. Känns det stressigt? Det behöver inte vara det. Bara lugnt ! Ta hjälp med städningen , låt proffs sköta det så du vet att hemmet är topp städat. Gör julstädningen enkel och njut av ett skinande rent hem. Ring eller skicka ett meddelande för att boka din julstädning. 

Genom att skapa ordning och reda inför julen kan du minska stressen och istället fokusera på det som verkligen betyder något - gemenskap, kärlek och glädje.

bottom of page