top of page
Office

KONTORSSTÄDNING

Magica Städservice är städfirma i Tyresö, Nacka, Haninge och Huddinge som hjälper små och medelstora företagare med deras dagens städning i Stockholm.

Anlitar ni oss kan ni vara säker på att komma till en ren och fräsch arbetsplats  där  era medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna.

 

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två ggr i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka beroende på hur just ert behov ser ut. Städningen sker normalt under dagtid,  tidigt på morgonen eller på kvällen.

Våra professionella städtjänster kan skräddarsys efter företagets specifika behov och tidsscheman. Det ger flexibilitet och anpassning efter företagets krav.

Kontorsstädning i Tyresö, Nacka, Haninge och Huddinge

Varför det kan vara fördelaktigt att investera i professionell kontorsstädning ?


Att investera i professionell kontorsstädning kan vara en långsiktig strategi för att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö, samtidigt som det frigör tid och resurser för företagets kärnverksamhet.
En ren och organiserad arbetsmiljö skapar en hälsosam och trivsam plats för anställda att arbeta. Det kan öka produktiviteten genom att minska distraktioner och skapa en mer fokuserad atmosfär. Ett välskött kontor ger ett positivt första intryck för både anställda och besökare.
En ren arbetsplats minskar risken för sjukdomar och allergier genom att minska förekomsten av damm, bakterier och allergener.

bottom of page